2016 – Merete Christine Lund Kristensen

Årets medlem 2016

Normalt ”skjuler” man hvem der er skal kåres som årets medlem i foreninger og nævner først navnet til allersidst.
Jeg gør det utraditionelt og starter med det som det første, hvorfor? Jo ser i når begrundelsen bliver nævnt vil de færreste nok være i tvivl om det er Merete som skal have den titel på sine skuldre, og hør den nu inden i klapper fortjent af hende.
– Merete har utvivlsomt båret klubben igennem mange arrangementer i løbet af året, hun valgte at lave en spændende kalender hvor rollerne efter sigende blev ligeligt fordelt, mellem de 3 ansvarlige. Det endte dog med at hun skulle stå med ansvaret flere gange alene og klarede det med bravour – ja der var hjælp at hente ved andre medlemmer, ingen nævnt ingen glemt, dette viser hvad vores klub er for en størrelse, alle bakker op.
Merete kom selvom der var fyldt i kalenderen med en glæde og udstråling som aktiverede de deltagende medlemmer til arrangementerne. Ligesom der undervejs ble sørget for lidt sødt til tanden også på andre klubaftener.
Selv til stafet for livet så vi dig forrest, du slæbte om ikke hele så den halve familie afsted og i sikrede vores flotte resultat på løbebanen og du fik sørme også samlet godt ind til den store kasse ved at fotografere..
Jeg vil personligt ikke tænke hvordan sidste år havde været uden din vilje og kampgejst, du løftede klubben og kom herop og løft så en buket blomster.