Månedens foto afholdes i klubbens lokaler
    Billederne leveres på dagen som højopløst jpg, dog anbefales full HD 1920x1080 pixel

Reglerne er som følger:
    - Man kan kun deltage i konkurrencen, hvis man er tilstede.
    - Alle tilstedeværende betalende medlemmer kan stemme på de deltagende billeder, selv uden at have et billede med
    - Der skal være min. 5 deltagere for at konkurrencen gennemføres.
    - Man må ikke stemme på sit eget billede
    - Den enkelte må deltage med max 3 billeder pr gang.
    - Hovedmotivet (det der fylder mest i billedet) må maximalt være 6 måneder gammelt, dette skal kunne bevises på forlangende ved fremvisning af original.
    - Billedet må ikke tidligere have deltaget i konkurrencen
    - Der må ikke være vandmærke/signatur på billedet
    - Billederne fremvises kun 1 gang på storskærm i max 2 minutter, herefter kan det ikke længere beskues før efter stemmesedlerne er afleveret.
    - Hvis der ikke er afgivet en stemme på et billede, vil dette blive godt skrevet med 5 point i hver kategori.
    - Det er ikke muligt at deltage med billeder når konkurrencen er gået igang.
    - Konkurrencen afholdes altid, den sidste onsdag i måneden (med mindre andet bliver meldt ud)

Stemmesedlerne skal påføres navn fra stemmeafgiveren, er feltet ikke udfyldt tæller stemmerne ikke med.

Point:
    Der afgives 1-10 point i følgende kategorier:
    - Komposition
    - Teknik